Възползвайте се от безплатна доставка за България до офис на Еконт при поръчка над 100 лв. Безплатна експресна доставка за гр. София при поръчка на стойност над 50 лв.!

Dinitrol (Динитрол) 1000 пенетрант 1000ml
  • Dinitrol (Динитрол) 1000 пенетрант 1000ml
  • Dinitrol (Динитрол) 1000 пенетрант 1000ml

Dinitrol(Динитрол) 1000 пенетрант

  • Производител: Dinitrol
  • Код на продукта: 1107607
  • Обем: 1000 мл.
29.80лв.

Експресна поръчкаDINITROL 1000 е предназначен за приложение в затворени кухини, врати и други части на автомобили, камиони и автобуси. Продуктът е особено подходящ за използване  по време на производството на камиони и автобуси и в последваща антикорозионна защита на превозните средства. DINITROL 1000 също е проектиран за използване на резервни части и др., които се съхраняват за дълги периоди или се транспортират при много корозионни атмосферни условия.

Защита на кухини на купето. Прозрачен.

Проникващ, водоизместващ спрей против корозия. Осигурява мазен филм, който е много ефективен при спиране на протичащата корозия. На места с високо износване, върху DINITROL 1000 може да се нанесе допълнителна обработка с всеки восъчен DINITROL продукт.

Приложение: Разклатете добре преди употреба. Препоръчително налягане на въздуха: 4-6 бара.

Нанесете върху чисти, сухи повърхности.

Внимание: Преди пръскане, уверете се, че пистолетът работи правилно, блокираните дюзи могат да причинят избухване на опаковката.

Виж повече...


Начин на употреба:
DINITROL 1000 се нанася чрез пръскане с оборудване за ръчно или полуавтоматично приложение и е подходящ както за въздушна смес, така и за безвъздушно пръскане. Температурата на приложение трябва да бъде между 15 и 30 ° C. Разклатете или разбъркайте продукта преди употреба.
DINITROL 1000
Защита на кухината

Характеристики:
 Прозрачен
 Високо проникване
 Полиетиленова восъчна основа
 Силно водоотблъскващо
 Отлични свойства при ниски температури
 Устойчив на повторно измиване
Приложения:
DINITROL 1000 е предназначен за приложение в затворени кухини, врати и други части на автомобили, камиони и автобуси. Продуктът е особено подходящ за използване в заводите за внос, по време на производството на камиони и автобуси и в следпродажбения пазар.
DINITROL 1000 също е проектиран за използване на резервни части и др., Които се съхраняват за дълги периоди или се транспортират при много корозионни атмосферни условия.

......

Коментари ( 0 )

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър