Възползвайте се от безплатна доставка за България до офис на Еконт при поръчка над 100 лв. Безплатна експресна доставка за гр. София при поръчка на стойност над 50 лв.!

Доставка

Доставка 

.Доставката е за сметка на Потребителя и се извършва от куриерска фирма Спиди на посочения от Потребителя адрес в удобно за него време, съобразно предоставената при поръчката информация или до офис на Спиди

 Срок на доставката

Поръчки, направени до 16:00 в рамките на работния ден, се изпращат на същия ден, ако всички продукти по тях са налични на склад. Поръчки, направени в почивни дни и след 16:00 часа в работни дни, се изпращат на следващия работен ден.

 Срокът на доставка започва да тече от момента, в който Потребителя потвърди извършената поръчка на посочения от него телефон за връзка.

 В случай, че Потребителят е предоставил грешен/невалиден телефон за връзка, доставката не може да бъде осъществена по негова вина. Потребителят трябва да се свърже с Доставчика, за да валидира извършената поръчка.

 Максималният срок за доставка е 5 работни дни. Изключение може да има в редки случаи на доставка до малки населени места, които се обслужват по график на куриерска фирма Спиди или в когато стоката не е налична в наш склад и се чака доставка от производителя. В тези случаи точният срок на доставка се уточнява при потвърждаване на поръчката.