Възползвайте се от безплатна доставка за България до офис на Еконт при поръчка над 100 лв. Безплатна експресна доставка за гр. София при поръчка на стойност над 50 лв.!

Чипинг машина Sealey SA51 32mm
  • Чипинг машина Sealey SA51 32mm
  • Чипинг машина Sealey SA51 32mm

Чипинг машина Sealey SA51 32mm

  • Производител: Sealey
  • Код на продукта: 12234
390.00лв.

Експресна поръчкаХидравлична чипинг машина. Иглен чук Сийли SA51 32 mm игли. Служи за изчукване на ръжда, мазилки,бетон,твърда боя. Много удобен за махане на груба ръжда, без да отнема от здравия метал. Подходящ за махане на ръжда по шасита, купета, релси, брони, лодки, кораби и т.н. След махане на ръждата метала е готов за обработка с ръждопробразувател например Фертан .

Независимо от премахването на грубата ръжда, обезмасляването на метала с обезмаслител на водан основа е много важна. Напръскан добре и оставен да работи за около част обезмаслителя прониква през порите на ръждата. За по-добър ефект може да използваме и гъбичка с абразив. Върху така изчистената ръжда , без да изчаквате да изсъхне нансяте Фертан ръждопреобразувател.

Използването на чипинг машина или иглен чук е много подходяща за почистване на ръждата от рамата на джипове или бусов. Вибрациите, които се получават отлепят натрупаната корозия и по вътрешната страна на шасито,където с нищо друго не може да се достигне за механична обработка.

Виж повече...

Настройте компресора на максимо 4 бара. Използвайте антивибрационни ръкавици, антифони и очила. Дръжте машината перпендикулярна на обработваната повърхност. 

Коментари ( 0 )

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър